Sunday, November 18, 2012

Revelations and giveaway troublesOne of the things I don't like about being a writer is the promotion. It just doesn't feel right to shout out to people to buy and read my books. I tried to get some attention by starting a give away for followers and facebookfriends, but that didn't quite work out. I still have just one follower on this blog.
Maybe some of you (E.?) remember my very first give-away. I had two similar hats and wanted to give one away. I got only four comments and ended up giving both hats, another one and a baby quilt away. Oh well. I like giving things away. ;-)
I'm almost done with this book-promotion-thing now. Tomorrow I'll tell something about the background and inspiration, and wednesday I want to tell you about a subject that is related to that. On Friday I'll wrap up the 30 days of Fall and next week I'll resume regular blogging (ha, what ever that means...). I may even have a finished knitting project to show. ;-)

5 comments:

 1. yes - i remember!
  and i still wear that hat. ;)
  but i wear my christmas hat more. :)

  if i could read dutch, i would read your books!

  ReplyDelete
 2. Wat heb je dit fantastisch opgelost.
  Ik moest wel glimlachen toen ik las dat jij een beetje benauwd was voor mijn recensie. Blijkbaar blijft er onzekerheid bestaan over wat een ander van je boek vindt, ook al heb je zelf gepubliceerd en die recensent niet :-)
  Ik verheug me op Goede Hoop, ik stuur je een mailtje.

  ReplyDelete
 3. Midden in de nacht. Ik kan mijn vorige gezinnetje niet loslaten uit mijn hoofd.
  Tobben heet dat geloof ik.
  Om nu bij jou te lezen dat er zo'n mooi nieuw boek van je , zomaar naar me toe komt.Lieve Geertrude, heel hartelijk dank!
  Ik verheug me er echt op!

  lieve groetjes, Franca.

  ReplyDelete
 4. Via de weblog van Franca bij jou gekomen en eerlijk gezegd.. ik lees graag, maar heb je boeken nog niet gelezen. Inmiddels is de nieuwsgierigheid geprikkeld en aangezien ik boeken graag op mijn tempo wil lezen betekent dat dus dat ik binnenkort de boekhandel eens moet bezoeken.

  ReplyDelete
 5. Leuk! Ik doe mee met de verloting! Ik lees heel veel. Kwam via Franca op je blog. Groetjes Hanneke

  ReplyDelete