Fall, bouncing balls and more

:: I love these 30 days of Fall. It helps me to find the beauty of a season that I don’t really like.
:: Seeing these pictures reminds me of this quote:
Autumn is like a second spring, when every leave is a flower (Albert Camus)
:: I like that I still have 15 days to go. I read on Maisey Yates’ blog that Nora Roberts once said (and google tells me she got it from another writer) that in life we’re always juggling several balls. Some of those are glass, you have to keep them from falling. But others are rubber. You can drop those, they’ll bounce back.
:: the blog is rubber. It will bounce (it helps that I can schedule posts in advance)

But...
:: in a few weeks, I’ll try to post more
:: I’m working on reposting my old pictures and craft posts, but that will take a bit more time
 then I expected
:: I will be celebrating the release of my 5th novel with a big give away in November. My books are in Dutch so that won’t be of much interest for my English readers. Sorry for that. ;-)
:: But since I'd like this blog to be really bilingual and international, maybe I’ll come up with a way to include you too. More on that later.

Comments

 1. Hallo Geertrude,

  Een paar maanden geleden ben ik op je blog terechtgekomen. Dit omdat ik zelf een boek-blog was begonnen en op zoek was naar mensen die dat ook op die manier doen. Die ben ik (nog) niet tegengekomen, maar ik stuitte wel op jouw blog en het sprak me aan. Ik ben lid geworden (ik voel me nog wat eenzaam hierin, er mogen gerust meer mensen bij!) en sinds kort lees ik voor het eerst een boek van jou: Familiegeheimen.

  Tot mijn verrassing heeft het verhaal overeenkomsten met mijn boek-blog. Met als verschil dat jij het traditionele moordmysterie heel eigentijds met een liefdesverhaal hebt gecombineerd. Dat vind ik een heel originele combi.
  Ik zit nu op het allerspannendste punt: wie is de dader en met wie gaat Antoinette verder in het leven?

  Ik liep al rond met het idee om er op mijn blog aandacht aan te besteden. Dus ik ga snel het boek uitlezen en er een blogje over schrijven.

  Groeten van Anita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoi Anita,
   Wat leuk om van je horen. Ik had al gezien dat jij ook met schrijven bezig bent en ik lees af en toe je verhaal. Ik ben benieuwd waar dat naar toe gaat.
   Fijn dat je geniet van Familiegeheimen. Ik vond dat ook een erg leuk boek om te schrijven. Als het goed is komt er eind 2013 weer een dergelijk boek van mij uit (spanning gecombineerd met romantiek).
   Heel leuk dat je er een blogje over wilt schrijven. Hopelijk helpt dat om snel een wat minder eenzame volger te worden ;-)
   Groetjes,
   Geertrude

   Delete
 2. Leuk, je oude blog weer te lezen.
  Ik ben daardoor weer gaan handwerken. En ook na het lezen van jou blog pas zelf gaan bloggen.
  Naar je nieuwe boek kijk ik weer uit!
  En mijn beloofde blogje ( helemaal over jou) komt er nu echt snel aan.
  groetjes, Franca.

  ReplyDelete
 3. Hoi Geertrude,

  Het heeft nog niet echt geholpen geloof ik, mijn oproep aan mijn lezers om volger bij jou te worden. Mmm, jammer.

  groetjes Anita

  ReplyDelete
 4. dag Geertrude , ik heb je blog vroeger leren kennen via Franca (mijn allerliefste blog om te lezen ,al lees ik ook erg graag bij soule mama en posy get cosy die ik ook door haar heb leren kennen!!)en door jou fluitketel te zien heb ik dan toch mezelf eentje geschonken ... een rode grootte en dure!! lekker voor mezelf naah ik heb géén blog géén twitter en géén f...booke wens ik ook niet, maar ik lees erg graag! mijn allerlievelings zijn de boeken van joanne harris zij is de schrijfster van oa het boek "chocolat" maar al haar boeken zijn mooi en mysterieus een ander genre maar ook erg mooi en spannend zijn de boeken van mo hayder en als jong meisje vond ik zout op mijn huid super mooi en romantisch en het kleine huis op de prairie vroeger en nu gewoon door de eenvoud die nu zoek is ... in de wereld... ik beloof je ik ga op zoek naar je boeken , wanneer ik het ga lezen weet ik nog niet want ik zo veel ongelezen boeken liggen , ik werk in een logistiek centrum van een kringloopwinkel en kan het niet laten elke pauze vind ik wel een boek of twee, drie ,..je zou verbaasd opkijken welke boeken de mensen weggooien nog net als nieuw zowiso gooien ze vanalles weg nog niet uitgepakt soms , je zou er triest van worden..lieve groet vanwege Jezebelle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hallo Jezebelle,
   Wat leuk van je te horen. Ik kan me inderdaad herinneren dat je vroeger ook wel eens reageerde op mijn blog. Jammer dat je niet mee kunt doen aan deze weggeefactie, maar wie weet komt er binnenkort nog een vervolg... ;-)
   Groetjes,
   Geertrude

   Delete

Post a Comment