This week


:: I harvested three tomatoes

:: and mint (I've had this plant for three years, but it's finally growing)

:: I helped a lost butterfly to find it's way out

:: I took my knitting everywhere (the roof, that's right)

:: I'm loving the great weather we're having

Comments

 1. De spanningen die het laatste gezin me gaven, zorgde ervoor dat ik mijn haakwerk liet liggen en weer ging breien.
  Gek is dat. Breien geeft me echt rust!
  De tomaten zien er goed uit. Een kruidentuin blijft een droom hier. Wie weet...Volgend jaar?
  groetjes, Franca.

  ReplyDelete
 2. @Franca: Ja, raar is dat, he? Breien geeft mij ook altijd rust. En die kruidentuin... die van mij is ook niet veel meer dan een paar vierkante centimeter grond waar ik wat kruidenplantjes uit de supermarkt in geplant heb. Ik droom van een echte kruidentuin, maar daarvoor heb ik de ruimte niet en als ik er in de tuin ruimte voor maak, dan mis ik de mogelijkheid om die kruiden op de juiste manier te drogen.
  Maar een beetje rommelen met een paar plantjes is ook al heerlijk!

  ReplyDelete

Post a Comment